Vandring Sejlads Cykling Ridning Motion Tema
Cykelruter på Sjælland
Luk
Østdanmark på cykel
Jeg er så glad for min cykel, jeg kommer hurtigt rundt omkring. Lige præcis. Cyklen er et genialt transportmiddel, og et stærkt vanedannende et af slagsen. Har du én gang prøvet at være på langfart med en cykel, får du lyst til at prøve igen. Også lokale ruter kan give gode oplevelser.
Friluftsguiden giver dig inspiration og ideer til begge dele, cykling over længere stræk, og cykling tæt på hvor du bor. Det der venter derude er både natur, men så sandelig da også et meget varieret kulturlandskab. Cykling giver mulighed for virkelig at strække ud og komme steder hen, du ikke i din vildeste fantasi havde forestillet dig at nå på så kort tid.

Så står du pludselig der på Gedser Odde og siger: så er Danmark altså heller ikke større. Bølgebrus, måger, store sorte sten, ler klinter og små hvide skyer på himlen. Mit hjerte hvad vil du mere.

Lige nu er der 179 cykeletaper og 141 cykelrundture på hjemmesiden!

Rigtig god cykeltur!


 
AKTUELT ..VIS ALLE
Tranegilde - naturplejernes vinterfristed

Tranegilde ligger i en af hovedstadens grønne kiler. Her kan du om vinteren opleve Ishøj Kommunes græsningsdyr til naturpleje. Blandt dem Skotsk Højlandskvæg i deres tykke vinterpels. En 8 km lang nat ...

Mere tekst
Jan Woollhead / Webmaster team